Käytössä ovat laadukkaat ja monipuoliset ihonhoitosarjat niin hoidoissa kuin kotihoitotuotteinakin. Valikoimastamme löytyy Académie Scientifique de Beauté, Bielenda, Colosé, Careliána Cosmetics, Finpuro, RefectoCil ja Gehwol. 

Alta löydät hoitolan kattavan palveluvalikoiman. Halutessasi voit myös varata sähköisen ajanvarauksen "muut hyvinvointipalvelut" -osiosta itsellesi 15 minuutin pituisen ostosajan. Näin varmistat, että olen paikalla hoitohuoneella opastamassa sinua itsellesi sopivien tuotteiden valinnassa.

Ripset ja kulmat

Ripsien kestovärjäys

20€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

25€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu

35€

Kulmien laminointi

52€

Ripsien kestotaivutus

72€

Kasvohoidot

Rentouttava kasvohieronta

Ihana hemmotteluhetki arjen keskelle! Kasvohieronta todella syvärentouttaa. Aluksi puhdistan kasvosi, sen jälkeen saat nauttia kasvojen, kaulan ja dekolteen hieronnasta. Kesto 30 min.

45€

Ihonpuhdistus

Tehokas tunnin hoito epäpuhtauksien poistoon. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, höyry, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, rauhoittava naamio ja loppuvoiteet. Kesto 60 min.

75€

Kosteuttava kasvohoito

Rauhoittava ja rentouttava pidempi kasvohoito. Alkupuhdistuksen jälkeen levitän ihollesi tehokkaan kuorintatuotteen, joka kirkastaa ihoa. Hieronnan jälkeen ihosi saa vielä nauttia naamion tehokosteuttavasta vaikutuksesta, ja lopuksi levitän kasvoillesi hoitovoiteet. Kesto 75 min. 

85€

Académié erikoiskasvohoito

Ihotyypin mukainen erikoiskasvohoito. Valittavissa kosteuttava tehohoito pintakuivalle iholle, heleyttävä happihoito kaikille ihotyypeille tai tehohoito aikuiselle iholle. Kaikkiin erikoiskasvohoitoihin kuuluu pitkä hemmotteleva hieronta dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelle. Kesto 90 min.

110€

Gua sha -kasvohoito

Kosmeettinen gua sha -hoito kiinteyttää ihoa tuoden elinvoimaa ja kirkkautta kasvoille. Alkupuhdistuksen jälkeen kuorin kasvosi, sitten levitän kasvoillesi vaniljantuoksuisen hierontavoiteen. Hieron dekolteen, kaulan, hartiat, kasvot ja pään käyttäen erilaisia gua sha -välineitä. Hieronnan jälkeen saat nauttia kasvonaamion vaikutuksesta, jonka jälkeen levitän kasvoillesi loppuvoiteet. Kesto 90 min. Huom! Hoito ei sovi iholle, jossa on täyteaineita/pistoshoitoja.

110€

Täydellinen kasvohoito

Kasvohoitojen luksusta! Asetu peiton alle rentoutumaan samalla kun puhdistan kasvosi. Höyry lämmittää ihoasi samalla kun kuorinnan avulla kirkastetaan kasvoja. Saat rentoutua kaikessa rauhassa ja nauttia pitkästä kasvojen, kaulan ja dekolteen hieronnasta. Naamion vaikuttaessa kätesi saavat vielä hemmotteluhieronnan, jonka jälkeen imeytetään kasvoille loppuvoiteet. Kesto 90 min.

110€

Jalkahoidot

Kynsien pikahuolto

Nopea hoitohetki varpaankynsille. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen hoidon. Halutessasi hoidon yhteydessä kynsien lakkaus, lakan saat mukaan kotiisi. Kesto 30 min.

40€

Jalkojen hieronta

Hemmottelua väsyneille jaloille. Ensin saat nauttia lämpimästä jalkakylvystä, jonka jälkeen hieron jalkateräsi sekä sääresi. Kesto 40 min.

50€

Jalkojen kuumakivihieronta

Lisähemmottelua jaloille. Ensin saat nauttia lämpimästä jalkakylvystä, jonka jälkeen hieron jalkateräsi ja sääresi sekä klassisin liikkein että kuumilla kivillä.

50€

Jalkahoito

Hoitoon kuuluu jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä hieronta. Halutessasi kynsien lakkaus, lakan saat mukaan kotiisi. Kesto 60 min.

65€

Spa-jalkahoito

Se ylellisempi jalkahoito. Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterien kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä pitkä hemmotteleva hieronta. Halutessasi hoidon yhteydessä kynsien lakkaus, lakan saat mukaan kotiisi. Kesto 90 min. 

85€

Meikit

Huulimeikki

Upea huulimeikki valitsemallasi sävyllä. Valitsemasi huulipunan saat meikin jälkeen mukaasi. Kesto 20 min.

25€

Päivämeikki

Kevyt ja raikas päivämeikki. Kesto noin 45 min.

50€

Juhlameikki

Upea meikki juhliin. Anna itsesi säkenöidä! Kesto noin 75 min.

70€

Meikkiopastus

Henkilökohtainen meikkiopastus. Tutustutaan sinulle sopiviin meikkituotteisiin sekä sävyihin ja toteutetaan meikki. Kesto 60 min.

60€

Sokerointi

Ylähuuli/leuka

15€

Ylähuuli ja leuka

20€

Kainalot

25€

Käsivarret

40€

Sääret/reidet

50€

Selkä

40€

Bikinilinja

25€

Paketti: kainalot, sääret ja bikinilinja

85€

Muut palvelut

Käsien hemmotteluhoito

Tähän hemmottelevaan kokonaisuuteen kuuluu käsien kosteutus öljyllä ja kuorinta hellävaraisella tuotteella. Sen jälkeen hierotaan kädet käsinaamion avulla ja lopuksi levitetään pehmenneille käsille voide.

40€

Manikyyri

Manikyyriin kuuluu kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus valinnaisella värillä, rentouttava hieronta sekä lopuksi halutessasi käsivoide.

50€

Selän kuumakivihieronta

Tämän hoidon jälkeen olosi on ihanan rentoutunut. Ensin puhdistan sekä kuorin selkäsi, sen jälkeen saat nauttia hemmottelevasta hieronnasta sekä klassisilla liikkeillä että kuumilla kivillä. Hoidon kesto 45 minuuttia.

400€

Ostosaika 15 min

Varaamalla oman ostosajan varmistat, että olen paikalla auttamassa sinua hoitotuotteiden valinnassa.

Hemmottelupaketit

Lahjakorttien hankkijoille vinkkinä, että nämä paketit ovat myös loistavia lahjaideoita!

Tähtiä silmiin -paketti

Kirkastusta ilmeeseen ja tähtiä katseeseen tällä paketilla! Sisältää kulmien siistimisen, kulmien ja ripsien kestovärjäyksen, jonka jälkeen hemmotteleva ja rentouttava kasvohieronta. Kesto 60 min. 

70€

Deluxe-paketti

Huolet saa nyt heittää pois ja unohtaa! Deluxe-paketti on hieronnoista nauttiville oiva valinta. Sisältää hemmottelevat, pitkät hieronnat sekä kasvoille että jaloille. Kesto 70 min.

85€

Säihke-paketti

Kuka tahansa säihkyy tämän hoidon jälkeen, sillä paketti sisältää hemmottelevan kasvohoidon lisäksi pikamanikyyrin käsien hieronnalla. Kesto 100 min.

95€

Hyvän olon paketti

Tämän hoidon jälkeen askel on kevyt ja olo hemmoteltu! Tunnin jalkahoito jonka jälkeen ihotyypin mukainen, rentouttava tunnin kasvohoito. Kesto 120 min.

130€

Täydellisen rentoutumisen paketti

Kaikkien hemmottelupakettien helmi! Sisältää tunnin jalkahoidon ja pitkän (90min) kasvohoidon pitkillä hieronnoilla sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien siistimisen. Kesto 150 min.

195€