Uudistuksia palveluvalikoimaan

20.03.2023

Lähestyvä kevät on hyvää aikaa tehdä uudistuksia hoitolan palveluvalikoimaan. Paljon kysyttyä kulmien laminointia on nyt saatavilla 52 euron hintaan. Kulmien laminointi on kulmakarvojen kemiallinen käsittely, eli kestomuotoilu. Laminoinnin jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät siistimmiltä sekä runsaammilta. Kulmien laminointiin kuuluu myös siistiminen ja värjäys. Tämä käsittely nopeuttaa meikkirutiineja takuuvarmasti!

Nautin itse erilaisten hemmotteluhoitojen tekemisestä asiakkaille ja päätinkin lisätä sellaisia hoitolan valikoimaan. Valittavissa ovat erilaiset hemmotteluhoitopaketit, jotka muuten ovat loistavia lahjavinkkejä kevään juhlakautta ajatellen. Niiden lisäksi valikoimasta löytyy myös jalkojen kuumakivihieronta 50 euron hintaan. Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalkapohjat ja sääret hierotaan sekä käsin että lämpimiä kiviä apuna käyttäen. Erittäin miellyttävä hoitokokemus väsyneille jaloille.


Myös selkää aika ajoin kolottaa ja pakottaa, joten näihin vaivoihin ratkaisun tarjoaa selän kuumakivihoito 55 euron hintaan. Hoito aloitetaan selän puhdistuksella jonka jälkeen iho kuoritaan kuivaharjan avulla. Kuivaharjaus tuntuu miellyttävältä ja poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Sen jälkeen rentoutetaan keho ja mieli hieromalla käsin ja kuumilla kivillä. Tämä hoitomuoto on ollut todella suosittu ja sainkin siitä viimeksi tänään mieltä lämmittävän palautteen:

"Iso suositus selän hemmotteluhoidolle! Erittäin rentouttava sekä tehokas hieronta. Kiitos Johanna!"

Vapaat ajat ovat nyt auki toukokuun loppuun saakka, joten ehdit hyvin varata itsellesi sopivat ajat kiireistä kevättä ajatellen. Sähköinen ajanvaraus palvelee täällä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit aina laittaa minulle viestiä esimerkiksi Facebookin tai Instagramin kautta. 

Nähdään hoitohuoneella!