Muutoksia syksyn aikatauluihin

22.07.2023

Osa teistä on jo kuullutkin, että perheeseemme syntyy esikoinen lokakuun loppupuolella. Olemme mieheni kanssa todella innoissamme tästä uudesta perheenjäsenestä! 

Hoitohuoneella jatkan töitä näillä näkymin ainakin syyskuun puoleen väliin asti, tietenkin omasta voinnista ja jaksamisesta riippuen. Töihin on tarkoitus myös palailla voinnin salliessa pikkuhiljaa, mutta käytännössä se tarkoittanee alkuvuotta 2024. Vapaita aikoja tulen silloin tarjoamaan ensisijaisesti lauantaisin ja sunnuntaisin.

Availen hiljalleen kalenteria loppukesään ja syksyyn, mutta nyt kannattaa kysellä aikoja myös kalenterin ulkopuolelta laittamalla minulle viestiä. Lahjakortitkin kannattaa käyttää hyvissä ajoin - jos tuntuu että et ehdi käyttää lahjakorttiasi, olethan minuun pikimmiten yhteydessä.

Kosmetologiharjoittelija Pauliina Havu pystyy tuurailemaan minua syksyllä. Hänen hoitovalikoimansa löydät sähköisen ajanvarauksen harjoittelijahoidot-osiosta.

Tarkoitus on palvella teidät asiakkaat jatkossakin tutussa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Nähdään siis  hoitohuoneella!